Skole & SFO
Kom i gang med Softball i undervisningen

Odense Giants Softball Klub vil gerne hjælpe skoler, SFOér og klubber godt i gang med at spille Softball. Derfor tilbyder vi undervisning tilpasset Jeres behov.

Vi kommer gerne ud på skoler med instruktører i idrætstimen eller på fag-/emnedagen. I er også velkommen til at besøge vores bane i Næsby (i udendørssæsonen). 

Det kan være I blot har brug for en enkelt gang, som opstart. Der er også mulighed for et forløb, over ca. 4 gange. Vi underviser hele året.


Undervisning af grundskoleelever i Odense kommune er GRATIS - Der udarbejdes en samarbejdsaftale, som giver foreningen mulighed for at søge instruktørtilskud hos kommunen. 

Andre aftaler er også mulige - kontakt os for at høre nærmere.


Aldersmæssigt anbefaler vi undervisning fra 3. klassetrin og op. Spillet og træningen bliver tilpasset aldersgruppen, og der spilles med modificerede regler, så alle elever kan være med.


Som skole kan I låne Softball udstyr gennem CFU. Vi kan også have udstyr med når vi står for undervisningen.


Det er også muligt at lave undervisningslektioner for idrætslærere der selv ønsker at bruge spillet i deres undervisning.


Hvis I er blevet inspireret til selv at kaste Jer ud i det, findes reglerne til skole softball her.

På idrætsfaget.dk er der opstillet en masse øvelser og lektioner med softball. Her findes også tekniske forklaringer og baggrundsinformation om softball. Man skal enten anvende "UNI-login", "Clio-login" eller WAYF-adgang. De fleste skoler har disse typer login.

 KONTAKT

Formand Odense Giants

Mail: formand@odense-giants.dk
Senest opdateret 18/8 2021