Velkommen til Odense Giants

Odense Giants Softball Klub, en forening med et stærkt fællesskab, en fantastisk klubånd, og stor respekt for både medlemmer, forældre og frivillige.

Stiftet i 1983, har Odense Giants været en fast del af det odenseanske idrætsmiljø og gennem årene har vi været vidne til mange store sejre og fantastiske øjeblikke. Men det vigtigste for os har altid været at skabe et stærkt fællesskab og en god atmosfære for alle vores spillere, uanset alder og niveau.

Softball er en fantastisk sport, der kræver både fysisk og mental styrke, samt evnen til at arbejde sammen som hold. Det kræver også en god portion hurtighed, teknik og kondition, da der er mange bevægelser involveret i at spille softball - løbe, kaste, fange, slå og lave manøvrer på banen.

Odense Giants er et sted, hvor alle er velkomne. Vi har plads til både erfarne spillere og nybegyndere, og vi sætter stor pris på engagement og frivillighed hos både vores medlemmer og deres forældre.

Så hvis du er interesseret i at prøve kræfter med softball, eller bare er på udkig efter et sted at dyrke idræt og være en del af et stærkt fællesskab, så kig forbi Odense Giants. Vi glæder os til at se dig på sidelinjen og være en del af den gode stemning og den positive klubånd, som vi er så stolte af.


Her bor vi


Kalender

April
Lør
20
Kamp Oysters
13:00
Odense Giants
Odense Giants U15
Søn
21
Kamp mod Royals og Flamingos
09:15
Århus
Odense Giants Damer
Lør
27
2 kampe mod Viking
09:00
Odense
Odense Giants Damer
Lør
27
Åbenthus sammen med Næsby IF
10:00 - 12:00
Odense Giants Softball Klub
Maj
Fre
03
Slowpitchaften
18:00 - 20:00
Odense Giants Ballpark
Odense Giants Softball Klub

Følg os her